Over ons

Weber BBQ kopen is een blog van een stel barbecue fanaten en uit de hand gelopen hobby. Wij wonen verspreid over hele land van Nijmegen Arnhem tot Groningen en Den Haag en vinden elkaar hier. Allemaal hebben we één ding gemeenschappelijk en dat is dat wij gek zijn op barbecueën en alles wat daarmee te maken heeft. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een website op te zetten die gerelateerd is aan barbecueën en alles wat daarbij komt kijken en andere barbecue gekkigheid.

De laatste tijd merken wij dat barbecueën heel veel aandacht heeft krijgt. De meeste ons zijn ooit begonnen met een eenvoudige Weber Kettle of zelfs met een wegwerp barbecue.

Tegenwoordig is het heel makkelijk om op internet informatie te vinden om je BBQ skills mee aan te aanscherpen. Zo doende zijn de meeste van ons verder gegroeid in het barbecueën en barbecueën we inmiddels met Green Eggs, Grote zelfgebouwde smokers en proberen wij allerlei technieken en gerechten die leren kennen via het internet of andere enthousiastelingen zoals bijvoorbeeld de Barbecue Pittboys.

Middels deze website bieden wij jou de mogelijkheid om je verder te verdiepen in het barbecueën en kun je lezen over barbecue technieken, barbecue nieuws, barbecueën producten en barbecue recepten. Puur voor ons plezier en niks commercieel. Zo begrijpen we barbecueën een belangrijk onderdeel is van onze levens graag dit met je willen delen en jou zo verrijken ons BBQ kennis.  

Wil je samenwerken met ons?

Dat kan uiteraard! Het insturen van ideeën zijn van harte welkom. Ben je geïnteresseerd in het adverteren rondom barbecue producten of koken het algemeen dan kun je ook met ons contact opnemen en bespreken we graag met je de mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

Contact met ons opnemen via het contactformulier of je kan een mail sturen naar info(@)weberbbqkopen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op

Reacties zijn gesloten.