De Bighorn Pizza Pellet Oven – Een hit of miss?

De Bighorn Pizza Pellet Oven is de perfecte keuze voor iedereen die van een authentieke pizzasmaak wil genieten en de tuin wil omtoveren tot een pizzaria. Met deze oven kun je snel en eenvoudig je eigen pizza’s maken, waardoor je elke plek in een eigen pizzeria kunt omtoveren. De Bighorn Pizza Pellet Oven is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis, waardoor je de mogelijkheid hebt om pizzas te bakken in een natuurlijke omgeving zoals een tuin of terras.

Bighorn Pizza Pellet Oven

Een van de redenen waarom steeds meer mensen voor een pizza pellet oven kiezen, is omdat deze ovens een leuke en gemakkelijke manier zijn om je eigen pizza’s klaar te maken. De Bighorn Pizza Pellet Oven bereikt zijn bedrijfstemperatuur van ca. 460° in minder dan 15 minuten, en de pizza is klaar na ca. 60-90 seconden. Dit betekent dat je in staat bent om pizza’s snel en efficiënt te bakken. Dankzij de hoge temperaturen, smaken de pizza’s net zoals bij een echte Italiaan.

De Bighorn Pizza Pellet Oven biedt deze voordelen:

 • Edelstaal constructie: De oven is volledig gemaakt van edelstaal, wat hem robuust, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken maakt.
 • Draagbaarheid: De oven is opvouwbaar en weegt slechts 15 kg, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Hierdoor kun je een heerlijk pizza maken waar ook ter wereld.
 • Hoge temperaturen: De oven kan tot wel 460 graden bereiken, wat betekent dat je in staat bent om pizza’s snel en efficiënt te bakken.
 • Grote capaciteit: de oven kan tot 12 pizza’s tegelijk bakken, ideaal voor grotere gezelschappen.
 • Snel afgekoeld: De oven koelt snel af in ca. 60 minuten, zodat je hem snel kunt opbergen of verplaatsen.

Bovendien wordt hij gestookt met houtpellets en kan hij op elk moment gemakkelijk worden bijgevuld zonder warmteverlies. Dit geeft de pizza’s een unieke smaak die verkregen wordt door houtgestookt te worden.

De Bighorn Pizza Pellet Oven biedt vele voordelen, zoals:

Voordelen:

 • Buitengebruik: De oven is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis, waardoor je de mogelijkheid hebt om pizzas te bakken in een natuurlijke omgeving zoals een tuin of terras.
 • Draagbaar: De oven is opvouwbaar en weegt slechts 15 kg, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is.
 • RVS constructie: RVS (roestvrij staal) is een sterk en duurzaam materiaal dat een lange levensduur garandeert.
 • Hoge temperaturen: De oven kan tot wel 460 graden bereiken, wat betekent dat je in staat bent om pizza’s snel en efficiënt te bakken.
 • Betaalbaar, prijs onder de € 200,00 euro.

Nadelen:

 • Kostprijs: Deze oven is waarschijnlijk duurder in aanschaf dan een gewone barbecue of oven, dit zou een afweging kunnen zijn.
 • Onderhoud: Zoals met elk apparaat dat vaak gebruikt wordt zal er onderhoud nodig zijn, de oven regelmatig schoon moeten maken.
 • Plaatsgebrek: omdat de oven groot is kan het zijn dat hij niet gemakkelijk op te bergen is.

Al met al, lijkt de Bighorn Pizza Pellet Oven een interessante keuze voor iemand die op zoek is naar een kwalitatieve en draagbare pizza oven voor buitengebruik. Het is echter belangrijk om de prijs, onderhoudsvereisten en de opslagruimte in overweging te nemen voordat u besluit om zo’n oven aan te schaffen.

De Bighorn koop je gemakkelijk hier.

“Een snelle en smaakvolle pizzabakervaring met Bighorn Pizza Pellet Oven”

De Bighorn Pizza Pellet Oven bevalt ons tot nu toe uitstekend! Na het gebruiken van de oven nu drie keer, zijn we onder de indruk van hoe snel de pizza’s klaar zijn, echt binnen enkele minuten. Het is wel belangrijk op te letten dat de oven zo snel werkt, dat als je iets te lang wacht, de pizza ook meteen zwart kan worden. Dit vereist in het begin wel even “gevoel” krijgen. De smaak van de pizza’s is geweldig, echt niet te vergelijken met dezelfde pizza’s die uit een standaard keuken-oven komen. Daarnaast is de klantenservice van de verkopende partij ook uitstekend. Zij reageren snel en zijn echt servicegericht!

 

Reacties zijn gesloten.