Review Test: BBQ Collection Houtskoolbarbecue Cilinder Chroom

De BBQ Collection Houtskoolbarbecue Cilinder Chroom is niet alleen handzaam en praktisch, maar heeft ook een stijlvol ontwerp dat perfect past bij een dakterras. Hier zijn enkele kenmerken die het ideaal maken als stadbarbecue voor een dakterras.

Handzame stadbarbecues zijn perfect voor mensen die wonen in stedelijke gebieden en een dakterras hebben. Ze bieden de mogelijkheid om te genieten van heerlijke gegrilde gerechten, zelfs in een beperkte ruimte. Een van de opties die beschikbaar zijn, is de BBQ Collection Houtskoolbarbecue Cilinder Chroom, die we in deze review zullen bespreken.

Product URL: BBQ Collection Houtskoolbarbecue Cilinder Chroom

Voordelen:

 1. Compact en handzaam: Deze barbecue heeft een cilindervormig ontwerp dat weinig ruimte inneemt op een dakterras. Het is gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen, waardoor het ideaal is voor mensen met beperkte buitenruimte.
 2. Kwaliteitsconstructie: De barbecue is gemaakt van duurzaam chroom, waardoor hij stevig en langdurig is. Het kan de elementen weerstaan en is bestand tegen roest en corrosie.
 3. Eenvoudig te gebruiken: De BBQ Collection Houtskoolbarbecue is eenvoudig te monteren en te bedienen. Het heeft een handig ontwerp met een grillrooster en een deksel, waardoor je gemakkelijk de temperatuur kunt regelen tijdens het grillen.
 4. Goede warmteverdeling: Dankzij het cilindervormige ontwerp en de ventilatieopeningen zorgt de barbecue voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor worden je gerechten gelijkmatig gegrild zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hotspots.
 5. Draagbaarheid: Deze barbecue is lichtgewicht en heeft handvatten voor eenvoudig transport. Je kunt hem meenemen naar picknicks, campings of zelfs naar vrienden en familie.

Nadelen:

 1. Beperkte capaciteit: Vanwege het compacte formaat heeft de barbecue een beperkte grillcapaciteit. Als je regelmatig grote groepen mensen wilt bedienen, is deze barbecue mogelijk niet geschikt.
 2. Geen asopvangbak: Deze barbecue heeft geen speciale asopvangbak, waardoor het opruimen van de as en het reinigen van de barbecue wat lastiger kan zijn.

Specificaties:

 • Materiaal: Roestvrijstaal (RVS)
 • Voorzien van een sluitclip
 • Kleur: Chroom
 • De BBQ kan volledig opengeklapt worden, waardoor het grilloppervlak twee keer zo groot wordt.

Afmetingen:

 • Dichtgeklapt: 41 x 29 x 37,5 cm
 • Opengeklapt: 41 x 29 x 17 cm
 • Diameter: 29 cm

Conclusie

De BBQ Collection Houtskoolbarbecue Cilinder Chroom is een handige stadbarbecue die ideaal is voor dakterrassen en beperkte buitenruimtes. Het compacte ontwerp, de kwaliteitsconstructie en de eenvoudige bediening maken het een goede keuze voor mensen die willen genieten van gegrilde gerechten. Hoewel de grillcapaciteit beperkt is en er geen asopvangbak is, wegen de voordelen van draagbaarheid en gemak hier tegen op. Als je op zoek bent naar een handzame barbecue voor je dakterras, is de BBQ Collection Houtskoolbarbecue.

Bekijk deals.

Reacties zijn gesloten.