Deze pittige spareribs zijn perfect voor de liefhebbers van pittig eten. Met een combinatie van verschillende kruiden en sauzen, wordt het vlees heerlijk mals en smaakvol. Weetje: Wist je dat varkensvlees een van de meest gegeten vleessoorten ter wereld is?
Ingrediënten:
1,5 kg spareribs
2 theelepels chilipoeder
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel zwarte peper
1/2 kopje barbecuesaus
1/4 kopje honing
Stappenplan:
- Maak de kruidenmix door alle kruiden in een kom te mengen.
- Wrijf de kruidenmix goed in de spareribs.
- Leg de spareribs op de barbecue en grill ze 45-60 minuten op matig vuur.
- Meng de barbecuesaus en honing in een kom en smeer dit mengsel over de spareribs.
- Grill de spareribs nog eens 10-15 minuten, tot ze goudbruin en gaar zijn.
Calorieën: 480 calorieën per portie
Kosten: €15
Bezoekersaantallen: 36