Weber Onthult Nieuwe Innovaties Voor De Perfecte Barbecueervaring in 2023

Weber heeft nieuwe producten en innovaties aangekondigd voor 2023, waaronder nieuwe modellen van slimme pelletgrills, grilplaten en een compacte elektrische unit genaam Lumin. Bovendien introduceert het bedrijf ook nieuwe accessoires om de functionaliteit van bestaande grills te verbeteren. Deze nieuwe producten zijn vo or de officiële start van barbecue-seizoen verkrijgbaar.

Een van de nieuwe producten van Weber is de SmokeFire Sear+ pelletgrill, die beschikbaar is in maten in verschillenden maten en verkrijgbaar zal zijn bij verschillende dealers in de lente van dit jaar voor €1.399 en €1.599 respectievelijk. De Smokefire heeft een porcelijn-emaille rooster aan twee zijden, waardoor je zowel grotere stukken als delicatere items kunt barbecuen. Daarnaast beschikt de Smokefire over een opklapbare en verwijderbare bovenste rooster, een extra zijplank aan de linkerkant voor meer voorbereidingsruimte en een opbergsysteem voor roosters.

De Smokefire heeft ook de Weber Connect slimme kooktechnologie, die werkt met een app op je telefoon die app bied hulp bij het bereiden en bevat bovendien een receptenboek, handig als je niet weet wat je wil maken. De app geeft je ook aan wanneer je de spareribs moet keren of hoelang de zalm moet roken. De technologie bereken ook de resterende tijd en geeft je de mogelijkheid om de temperatuur vanuit afstand te monitoren en eventueel aan te passen.

Weber introduceert ook speciale inserts voor de Genesis en Spirit gasbarbecues, ook deze zijn beschikbaar deze lente. De inserts zijn geprijsd tussen de €199 en €299 en hebben Weber Connect ingebouwd. Daarnaast brengt Weber ook een losstaande gasgrill uit in 3- en 4-brander opties met een bereik van 28- en 36-inch kookoppervlakken, vanaf $449. De Weber Griddle heeft geen Weber Connect, maar kan wel worden gebruikt met de losstaande Smart Grilling Hub voor begeleiding en afstandsbediening.

Tot slot introduceert Weber een compacte elektrische grill genaamd Lumin. Deze compactie elektrische barbecue/grill is speciaal ontworpen voor gebruik op plekken waar open vlammen niet toegestaan zijn, zoals bijvoorbeeld balkons of dichtbevolkte gebieden. De Weber Lumin kan temperaturen bereiken boven de 300 celsius en is in 15 minuten klaar voor het bereiden van een sappige biefstuk. De Lumin heeft vier verschillende functies, barbecuen/grillen, roken, stomen en warmhouden.

De Weber Lumin is verkrijgbaar in zes kleuropties en in twee maten. Het “compacte” model kost €429 voor de zwarte kleur en €459 voor extra kleuren, terwijl de “volle grootte” versie €479 kost in zwart en €519 in andere kleuren.

 

Reacties zijn gesloten.