Zelf Pizza Bakken of Afhalen: Waarom Thuis Bakken de Beste Keuze is

Met de opkomst van deze hoge commissies bij bezorgplatformen wordt zelf pizza maken een nog aantrekkelijkere optie. Niet alleen bespaar je op kosten en behoud je controle over de kwaliteit van je product, maar je vermijdt ook de financiële lasten van externe bezorgplatformen. Dus waarom zou je nog wachten? Haal de ingrediënten in huis en ontdek het plezier van je eigen pizza maken!

Thuisbezorgd: De Verhoogde Commissie

Een groeiend probleem in de horecasector is de hoge commissie die externe bezorgplatformen, zoals Thuisbezorgd, in rekening brengen. In de zomer van 2022 verhoogde Thuisbezorgd de commissie voor bestellingen via het platform van 13 naar 14% plus 0,21 euro. Bovendien wordt er 30% van de orderprijs gerekend voor zowel bestellen als bezorgen. Voor restauranthouders betekent dit een aanzienlijke financiële last. Bij Thuisbezorgd, het grootste bestelplatform van Nederland, draagt een ondernemer op een order van 30 euro dus bijna 4,50 euro af, nog voordat er sprake is van bezorging. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook nog een toeslag gevraagd voor een hogere plek in de ranking op de website.

Zelf Pizza Maken: Een Voordelige Optie

Met de opkomst van deze hoge commissies bij bezorgplatformen wordt zelf pizza maken een nog aantrekkelijkere optie. Niet alleen bespaar je op kosten en behoud je controle over de kwaliteit van je product, maar je vermijdt ook de financiële lasten van externe bezorgplatformen. En om het zelf pizza bakken nog gemakkelijker te maken, kun je investeren in een thuispizzaoven. Bol.com biedt een scala aan opties voor pizzaovens die perfect zijn voor thuisgebruik. Bekijk hier het assortiment. Dus waarom zou je nog wachten? Haal de ingrediënten in huis en ontdek het plezier van je eigen pizza maken!

Waarom Zelf Pizza Maken?

1. Betaalbaarheid: Zelf pizza maken is verrassend betaalbaar. De basisingrediënten zoals bloem, gist, tomatensaus, kaas en toppings zijn relatief goedkoop en vaak al in huis. Met een paar euro kun je meerdere pizza’s bereiden, wat een fractie is van de kosten van een afhaalpizza.

2. Creatieve Vrijheid: Het zelf maken van pizza geeft je de vrijheid om te experimenteren met ingrediënten. Of je nu een klassieke margherita wilt maken of een unieke creatie met je favoriete toppings, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kun je rekening houden met dieetwensen of allergieën.

3. Versheid en Kwaliteit: Bij het zelf maken van pizza heb je volledige controle over de versheid en kwaliteit van de ingrediënten. Je weet precies wat er in je pizza gaat, zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige toevoegingen.

4. Gezelligheid en Beleving: Het maken van pizza kan een leuke en gezellige activiteit zijn voor het hele gezin of met vrienden. Samen deeg kneden, sauzen bereiden en toppings kiezen maakt het tot een interactieve en plezierige ervaring.

5. Gezondere Opties: Zelfgemaakte pizza biedt de mogelijkheid om gezondere keuzes te maken. Gebruik volkorenmeel voor het deeg, verse groenten als toppings, en ga zuiniger om met kaas en vlees voor een lichtere, voedzamere maaltijd.

 

 

Reacties zijn gesloten.