Ideeën voor een heerlijke & makkelijke kerstbarbecue

Onze ideeën voor een kerstbarbecue!

Er zijn veel lekkere gerechten die je op de barbecue kunt maken voor Kerstmis. Hier zijn enkele suggesties:

Gegrilde kalkoen: Kalkoen is een populaire keuze voor het kerstdiner, en het is ook heerlijk om op de barbecue te grillen. Meng een marinade van olie, knoflook, kruiden en citroensap en laat de kalkoen hierin enkele uren marineren voordat je hem op de barbecue legt.

Gegrilde ham: Ham is ook een traditie op Kerstmis, en het is lekker om hem op de barbecue te grillen tot hij goudbruin en knapperig is aan de buitenkant.

Gegrilde groenten: Gril diverse groenten, zoals aubergine, paprika, courgette en ui, om een smaakvol bijgerecht te maken. Leg ze op de barbecue tot ze zacht zijn en gebruik ze als topping voor een salade of als bijgerecht bij het hoofdgerecht.

Gegrilde vis: Gegrilde vis is een gezonde en smaakvolle optie voor het kerstdiner. Probeer zalm, forel of tonijn op de barbecue te grillen en serveer ze met een lekkere marinade of een koude saus.

Gegrilde aardappels: Aardappels zijn een populaire bijgerecht voor het kerstdiner, en ze zijn ook heerlijk om op de barbecue te grillen. Snijd ze in plakjes of halveren ze en leg ze op de barbecue tot ze gaar en goudbruin zijn.

Ik hoop dat deze suggesties je helpen om een lekker kerstgerecht op de barbecue te maken. Veel succes en eet smakelijk!

 

 

 

Geef een reactie