Barbecueën in tijden van Corona.

corona barbecue met afstandBarbecue in tijden van coronavirus kan ook nog? Ja natuurlijk kan dat je kunt gewoon blijven barbecueën mits je je maar houdt aan de voorschriften van anderhalve meter afstand en je maar géén grote barbecue feesten organiseert in je achtertuin of op je balkonnetje. Anderhalve meter afstand hoeft de pret niet te bederven! 

Blijf gewoon je verstand gebruiken en denk niet alleen aan jezelf. Zorg ik ervoor dat het anders geen overlast bezorgd met rook. Personen die tot een huishouden behoren kunnen gewoon gezamenlijk BBQ zonder restricties. Dan praat je al snel over meerdere personen misschien wel 10 als het gaat om een groot studentenhuis. Tegenwoordig zijn er diverse handige en praktische barbecues te koop die je helemaal niet hoeft aan te maken met houtskool of briketten maar met een zogenaamde aanmaak stof

Deze barbecues hebben een aantal grote voordelen. Vaak zijn ze handzame en klein en kun je gemak meenemen naar vrienden en kennissen. Je bent geen uren lang bezig met aanmaken van de barbecue. De barbecue hoeft niet eerst op temperatuur te komen. Je kan direct starten met barbecueën. Een groot voordeel is bovendien dat er maar een minimale hoeveelheid rook vanaf komt dus je kunt er gezellig met z’n allemaal omheen gaan zitten en zo hebben de buren er ook geen last van! Zo zie je hoeft helemaal niet te stoppen met barbecueën tijdens deze corona pandemie. 

Corona barbecue tips.

  • Houd afstand.
  • Wees andere niet tot last.
  • Let een beetje op elkaar.
  • Kies voor een handzame tafelbabarecue 
  • Gebruik je gezond verstand en wees vooral géén lul de behanger.

Geef een reactie