De beste Blackfriday Barbecue deals.

De beste Barbecue Blackfriday deals op een rijtje voor 2021.

Petromax Stoof R33

Is het perfecte kooktoestel dus geen barbecue. Maar daarom niet minder handig! De Petromax laat je koken op houtvuur en dat gaat snel en heel gemakkelijk. Het Koken op houtvuur kan makkelijk en snel met deze ‘rocketstove’ van Petromax. De Petromax heeft een uitgekiend ontwerp die zorgt voor een optimale verbranding van het hout wat voor een optimale verbranding zorgt. Er ontstaat een hoge temperatuur met weinig rookvorming waarop ideaal kan worden gekookt. Op de steunpunten kan direct een pan of grillplaat worden geplaatst. Ook ideaal voor het koken van water in een waterketel of theepot welke geschikt is voor open vuur.

139,99

Petromax Stoof R33

Weber Smokey Joe Original Houtskoolbarbecue – Ø 37 cm – Zwart

Grenzeloos barbecueën doe je met deze Weber Smokey Joe Original. Deze kleine, lichte barbecue is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Maar natuurlijk ook in de achtertuin of op het balkon doet deze barbecue het perfect! De barbecue heeft een porseleinen geëmailleerde deksel en ketel. Het kookopervlak is Ø 37 cm en het rooster is verchroomd. Tevens heeft de Smokey Joe handgrepen met nikkelschild en aan aluminium ventilatierooster.

67,99

 

Weber Smokey Joe Original

Camerons rookoven groot 38x28x8,5

Dit is je kans op aan de slag te gaan met het roken van je eigen vis of vlees. De kleine handzame rookoven van Cameron laat je kennismaken met de kunst van het roken. Het roken van eten gebeurt al eeuwen lang. Het roken zorgt voor de conservering van het de vis of vlees en geeft eten een unieke smaak. Haal deze Camerons in huis voor de vriendelijke prijs en zet heerlijke zelf gerookte zalm op het menu rond de feestdagen.

27,49

Camerons rookoven groot 38x28x8,5

Geef een reactie